Awards voor mijn trouwfotografie

Van award winnende trouwfotograaf naar beste bruidsfotograaf van Zuid Nederland. De prijzen vliegen me om de oren dit jaar en daar ben ik dan ook super trots op. Er wordt op elke bruiloft hard gewerkt om de meest bijzondere beelden vast te leggen, dus een kroon op mijn werk en een kers op de taart.

Beste trouwfotograaf

Ook dit jaar heb ik als trouwfotograaf weer een aantal Awards in de wacht mogen slepen! Fearless, WPJA en ISPWP waar ik dit seizoen nummer 1 werd in de categorie Real moments. Allemaal wedstrijden waar ik graag aan deel neem.
Wereldwijd sturen bruidsfotografen hun foto’s in om hun journalistieke skills te testen en dan is het wel heel gaaf om nummer 1 te worden. Spannend want de grote jongens over de gehele wereld maken het je natuurlijk lastig er ook een te winnen. Ook bij Fearless mocht ik dit seizoen 3 awards achtereen op mijn naam bijschrijven. Ik ben dan zo trots en zo blij met de bruidsparen die dit mogelijk maken, want zonder toffe bruidsparen en hun familie en vrienden geen awards voor mooie momenten!

Trots! Want het zijn tenslotte geen kiekjes die je als trouwfotograaf zelf kunt stylen of waarvan je de bruidsparen op je gemak neer kunt zetten in een landschap. Enkel pure momenten die razendsnel voorbij gaan en niet meer opnieuw voorbij komen en waar je als fotograaf dus bovenop moet zitten om ze te vangen. Dat betekent dat je geen moment je aandacht kunt laten verslappen, maar BAM!…anders is het moment al weer voorbij. Als doorgewinterde trouwfotograaf ben ik na meer dan 200 bruiloften op en top getrained om deze momenten te herkennen en vast te leggen. Topsport, maar voor mij elke keer weer een te gekke uitdaging voor het perfecte plaatje. En nogmaals.. zonder het vertrouwen van het bruidspaar zou me dit nooit lukken.

Het blijft uitdagend en leerzaam om je foto’s in te sturen. Het winnen van een award is toch een zeer welkome erkenning voor je werk. Ik ben dankbaar dat ik deze prachtige en unieke momenten heb mogen vastleggen voor mijn bruidsparen!

beste trouwfotograafaward winnende trouwfotograaf

beste trouwfotograaf nederland


Laatste awards nieuws