Wandelfotoshoot Terschelling

Herinneringen maak je samen!

fotograaf Terschelling duin

Een fotoshoot op Terschelling met je familie, of gewoon heerlijk samen; een wandelfotoshoot op Terschelling op het strand en in het duin met je geliefde of familie! De “wandelshoot” is ideaal voor avontuurlijke families, stellen, vrienden en families met kinderen die dol op ‘buiten zijn’ zijn en duurt drie kwartier, dus ideaal voor kids met een korte spanningsboog.
Klinkt leuk he! Fijn als kado voor een jubileum. Voor vriendinnen of als verrassing voor je lief! Maar wat is de wandelfotoshoot  nu eigenlijk.

Wat is de ‘wandelshoot’?

Wandelend in het duin en op het strand van Formerum worden er foto’s gemaakt van bijvoorbeeld jullie als gezin. We gaan ongeveer 3 kwartier op pad , zodat ik jullie ongedwongen kan fotograferen zoals jullie zijn. Geen statieportretten of gekunstelde kiekjes, maar heerlijk zoals je bent, samen met je familie of geliefde. De hond wellicht mee en heerlijk buiten zijn! Doordat we wandelen kunnen kinderen heerlijk bewegen en is het voor jong en oud een dynamische fotoshoot. Spelenderwijs worden er foto’s gemaakt. Dit zorgt voor ontspannen foto’s zonder geposeerd uiterlijk. Tuurlijk staan we wel eens stil als dat het perfecte plaatje oplevert, maar we zullen voornamelijk lekker ‘rondstruinen’ door het duin of over het strand.

Geen statische foto’s

Spelenderwijs maken we foto’s.  Een mooi verslag van jullie samen met jullie familie. De wandelshoot op Terschelling in Formerum is precies lang genoeg voor de korte spanningsboog van de kleinere mensjes onder ons.

De foto’s

Alle foto’s worden op een enkel voor jullie toegankelijke locatie geplaatst, waaruit jullie vervolgens zelf jullie 6 favorieten mogen kiezen. Kun je niet kiezen en wil je nog meer foto’s afnemen uit de collectie? Ook dat is een mogelijkheid. Voor 15 euro kan een extra foto worden aangekocht en voor een laag bedrag kun je er ook voor kiezen om alle foto’s af te nemen van dit gezellige en dynamische uitje.

Ontspannen op de foto

De wandelshoot is ook een tof idee voor kleine bedrijven.  Werknemers worden apart of samen op een ontspannen manier op de foto gezet. Niks geen statieportretten, maar op de foto zoals je bent in een ontspannen omgeving.

Er wel eens aan gedacht om de wandelshoot in te zetten voor een kinderfeestje? Of  gewoon lekker samen met je geliefde of je kinderen?
Samen met je vriendinnen, of voor een wandeling met opa en oma om dit bijzondere samen zijn voor altijd te vereeuwigen?
De mogelijkheden zijn legio. Mail me gerust voor meer informatie.

De kosten

De wandelshoot kost 299,- euro voor een groepsgrootte tot en met 6 personen en vindt plaats in Formerum aan Zee.
Bij meer dan 6 personen kost de wandelshoot 35,- extra, waarbij er 6 foto’s inbegrepen zijn die men zelf mag kiezen uit de online gallery. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld a 15,- euro per foto.

Stuur me gerust een mail via de contactpagina om te kijken of ik beschikbaar ben en samen een datum te prikken voor jullie wandelfotoshoot. Tot binnenkort!

De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.

Een mini album bestellen? Dat kan ook. Bekijk de video hier in onderstaand voorbeeld door op het plaatje te klikken, dan start de video met het album:

Fotoshoot Terschelling

Fotograaf Terschelling fotoshoot

Fotoshoot Terschelling