Werkwijze

Inbegrepen bij de bruidsreportage:

  • Kennismakingsgesprek
  • prachtig bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • sneak preview bij 10 uur en meer
  • digitaal trouwalbum of een upgrade naar een luxe linnen album met korting
  • Een fotograaf met ervaring met meer dan 300 bruiloften op haar naam
  • Reiskosten binnen 100 km

Op jullie trouwdag draait alles om jullie. Heerlijk van elkaar genieten, wij doen de rest. Echte momenten die je niet wilt missen, daarvoor ben ik op jullie dag.
Vette foto’s van een professionele, zeer ervaren fotograaf die in alle omstandigheden de mooiste momenten kan vangen!

Bruidsfotografie is een vak apart, door snel in te springen op situaties en door mensen op hun gemak te stellen ontstaan de mooiste spontane foto’s. Een bruidsfotograaf heeft ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken. Daarnaast moet ze weten hoe om te gaan met elke lichtsituatie, hoe onverwacht ook. Beelden van de dag zoals ze was in de beste kwaliteit met de juiste belichting. Geen uitgebeten hooglichten en elke foto perfect afgewerkt. Geen “lucky shots” maar een gediplomeerd vakfotograaf die weet wat ze doet.

Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jullie als de gasten zich op hun gemak voelen. Dat zorgt voor informele, ongedwongen, stijlvolle foto’s die uiteraard ook prachtig bewerkt zijn.

Indien jullie dat wensen maken we ook een serie prachtige locatiefoto’s. We gaan er dan samen op uit om een stijlvolle serie te maken waar de liefde van af spat! Tijdens deze trouwreportage is het het mooist als jullie samen zijn, elkaar diep in de ogen kijken en genieten van het samen zijn. Natuurlijk zal ik af en toe iets regisseren en als jullie een serie foto’s wensen op locatie wordt uiteraard enkel en alleen door jullie bepaald. Dit komt allemaal aan bod in een voorgesprek wat ik met jullie houd. Op jullie grote dag zelf sta ik helemaal tot jullie beschikking en doe ik mijn uiterste best om mee te werken aan de mooiste dag van jullie leven.

 

Op maat

Jullie trouwdag is uniek. Willen jullie meer of minder uren fotografie? Een second shooter of een videograaf? In overleg is bijna alles mogelijk! Welke reportage jullie ook kiezen, ze staan garant voor een blijvende herinnering op beeld.

Als jullie na het lezen van deze informatie interesse hebben en graag willen dat ik jullie dag vast leg, dan maken we een afspraak om met elkaar kennis te maken. We kunnen dan alvast de dag en jullie wensen bespreken. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat er klik is met het bruidspaar, dat geldt natuurlijk ook andersom, tenslotte ben ik de hele dag bij jullie.

Als jullie hebben bepaald welke reportage het mag worden en de afgesproken datum is vastgelegd ontvangen jullie na het tekenen van de offerte een opdrachtbevestiging. Hierin staat omschreven voor welke reportage jullie gekozen hebben en welke afspraken er met jullie zijn gemaakt. Twee weken van te voren neem ik contact met jullie op om eventuele wijzigingen en het eventuele draaiboek nog even door te nemen. Ik mail jullie ongeveer een maand tot twee weken van tevoren de factuur met het verzoek om het afgesproken bedrag over te maken op mijn bankrekeningnummer.
Voor de door jullie gekozen reportage zal ik meer dan genoeg opnames maken, en hier vervolgens een selectie uit maken. Deze zijn op kleur, contrast etc gecontroleerd en/of gecorrigeerd.
Na jullie trouwdag gaan jullie waarschijnlijk heerlijk van elkaar genieten op jullie huwelijksreis en ga ik hard aan het werk met jullie foto’s.
Natuurlijk snap ik dat jullie erg benieuwd zijn naar de eerste foto’s. Daarom maak ik een preview, zodat jullie en jullie familie en vrienden kunnen nagenieten van deze bijzondere dag.

Jullie krijgen de bewerkte foto’s van hoge kwaliteit (hoogste resolutie) ongeveer binnen 4-8 weken na jullie huwelijksdag door deze eenvoudigweg te downloaden via WeTransfer. Indien gewenst kunnen ze ook per usb stick worden geleverd. Je hoeft dus geen dure afdrukken bij mij te bestellen, maar hebt zelf de mogelijkheid om je foto’s zo vaak en zo groot mogelijk af te drukken. Voor zes uur fotografie ontvangen jullie minimaal 200 foto’s, maar dit kunnen er ook meer zijn. Per uur komen daar minimaal 20 foto’s bij.

Ook het publiceren van jullie foto’s via sociale media op internet is gewoon toegestaan. Wel vraag ik jullie hiervoor de foto’s met logo te gebruiken of de credits met mijn website erbij te vermelden.

 

Album

Willen jullie graag ipv het digitale album een groot luxe papieren album ipv het digitale album wat jullie van mij krijgen, dan kan dat natuurlijk ook.