Recensies


Bekijk de recensies van de diverse bruidsparen die jullie voor gingen.

Fotograaf Terschelling fotoshoot

Joost en Catelijne

Heey Marlies! Wat was het een mooie dag. We waren er stil van gisteren. Maar die werd doorbroken toen we de foto’s zagen ? Echt heel erg knap hoe je deze momenten op de gevoelige plaat hebt vast weten te leggen! Dit hadden we niet verwacht. Ook al hadden we alle vertrouwen in je skills en het gevoel was vanaf moment 1 al goed toen we bij je waren. Bedankt hiervoor!! Groeten en liefs!

Fotoshoot Terschelling

Davonne & Remco

Wat een feest was het dat Marlies onderdeel was onze mooiste dag! Marlies ziet echt alles! Ze weet van een op het eerste oog eenvoudige setting een wereldplaat te maken. Creatief en spontaan, zo omschrijven wij deze attente dame. Vanaf de eerste kennismaking meteen op 1 lijn en enthousiast. Marlies is professioneel en flexibel, gaat in de modder liggen voor je als dat betekent dat je de mooiste foto krijgt. Zichtbaar en onzichtbaar; Marlies legt alle details en kostbare momenten vast zonder dat je het zelf soms door hebt. Een vakvrouw die ons perfect aanvoelde, lekker jezelf zijn met als resultaat prachtige foto’s waar ik nog steeds met heel veel plezier naar kijk.

familiefoto terschelling

Mirjam & Maarten

Marlies heeft onze bruiloft op bijzonder creatieve wijze verzorgt. Vooraf hebben we alle onze wensen duidelijk kunnen aangeven in een heel fijn kennismakingsgesprek. Op de dag zelf was Marlies heel relaxed, ze zorgde voor een goede sfeer en kwam bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot met veel ideeën van plekken om mooie foto’s te maken. Binnen een paar dagen na de bruiloft stond er al een prachtige preview klaar met fantastische foto’s. En nadat we alle foto’s binnen hadden gekregen konden we zelf foto’s doorgeven voor het album waar Marlies een prachtig album van heeft gemaakt. We hebben erg veel complimenten gekregen over de prachtige foto’s en het mooie album. Kortom Marlies is een hele lieve, spontane vrouw en een fantastische fotograaf!

fotograaf terschelling

Marieke en Gerard

Marlies is heel de dag bij ons geweest, vaak onopvallend om van de mooiste momenten de leukste spontane foto’s te maken. We hebben een super fijne dag gehad met Marlies om ons heen. We hebben weinig gemerkt dat ze er was tijdens de belangrijke momenten; erg prettig! De foto’s zijn fantastisch geworden. Marlies denkt ook mee voor originele foto’s, niet het ‘standaard’ werk, maar echt zeer creatief. We zijn super tevreden!

Jenny & Corne

Vanaf onze eerste kennismaking tot op de grote dag zelf wist Marlies ons en onze twee kindjes meteen een heel vertrouwd gevoel te geven. En ze had een flinke klus met twee niet zo fotogenieke personen en een peuter en een kleuter die alle kanten op gingen behalve de goede, haha! Maar daar wist Marlies wel raad mee en het eind resultaat mag er zijn!!!! Wat zijn wij er blij mee en wat hebben wij er al veel complimenten over gehad. En wat ook zo leuk is, Marlies zorgt al binnen een paar dagen voor een leuke preview met eerste foto’s. Dus ben je op zoek naar een enthousiaste, lieve, professionele, gekke (op de juiste manier), creatieve, onopvallende en ook nog eens heel gezellige fotografe voor jullie grote dag dan heb je haar bij deze gevonden.Wij mogen helaas niet nog een keer trouwen, maar anders zouden we het zo nog een keer doen en dan zeker weer met Marlies er bij!

fotoshoot op Terschelling

Stephanie & Vincent

In juni hebben we een fantastische dag gehad. Echt helemaal super hoe Marlies dit voor ons heeft vastgelegd. We zijn waanzinnig blij met het resultaat. Zowel de foto’s maken op de dag zelf als het boek na afloop zijn boven verwachting!

Liza & Teddy

Wij hebben een geweldige dag gehad mede door Marlies! Beste en mooiste trouwfoto’s die ik ooit heb gezien. En daarom hebben we haar op tijd geboekt!
Verder is Marlies een super leuk mooi mens waar je enorm mee kan lachen. Ze stelt iedereen direct op het gemak.m

Josie en Jan

Marlies was een top fotograaf op onze trouwdag. Ze is prettig in de omgang en de foto’s zijn prachtig geworden.
Ze maakt spontane foto’s met een goede compositie en kleurgebruik en erg leuke locaties. Ze heeft ons goed geïnstrueerd over houding, pose en dergelijke, maar alleen waar nodig, zodat onze mooiste dag schitterend is vastgelegd. Een zeer creatieve en prettige fotograaf!

Andrea en Stephan

Super goede ervaringen met Marlies Dekker Fotografie. Vakkundig, flexibel, kwaliteit en eigen!
Heel ontspannen en staat open voor de wensen van het bruidspaar. AANRADER!

fotograaf terschelling fotoshoot

Erik & Bianca

Marlies is een topfotografe met veel verstand van bruidsfotografie. Wij hebben van haar ontspannen persoonlijkheid genoten tijdens de fotosessies, en het was heel leuk om Marlies op deze bijzondere dag om ons heen te hebben! Ook met de resultaten (die we al heel snel binnen hadden!) zijn we enorm blij. We bladeren nog regelmatig door ons prachtige trouwalbum heen.

Liesbeth & Robbert

Marlies is echt een toppertje! Vakbekwaam, flexibel, vriendelijk, en creatief. Het kennismaking gesprek bij ons thuis verliep heel gezellig. Onze dag was de regenachtigste dag van heel de zomer maar dat maakte Marlies niets uit, kaplaarzen aan en zorgen dat er mooie foto’s kwamen. Dat is zeker gelukt! De foto’s zijn waanzinnig geworden! Stoer, eigenwijs en helemaal naar onze wens.