De wandelfotoshoot – op pad met de kinderen

Dé fotoshoot voor kleinere kinderen op locatie

Een familiefotoshoot op Terschelling. Als fotograaf heb ik de wandelshoot in het leven geroepen. De wandelfotoshoot is dé photoshoot op Terschelling om kinderen met een korte spanningsboog te laten genieten en spelenderwijs foto’s te maken.
Kinderen hebben vaak moeite om een langere tijd gefocusseerd te zijn, dus lang staan of stilstaan is dan niet direct hetgeen dat een kinderwens vervult.
Tegelijkertijd wil je juist deze bijzondere momenten samen op het eiland vast leggen, want ze zijn groot voor je er erg in hebt.

Wandelend op de foto

De wandelshoot op Terschelling is dan de ideale fotoshoot voor kleinere kinderen. Natuurlijk stoppen we heus af en toe om even samen op de foto te gaan. Verder gaan we spelenderwijs op pad in Formerum, waar de kinderen kunnen ontdekken, spelen, wandelen en zichzelf zijn.

En dat geld natuurlijk net zo goed voor de ouders 😉 Ongedwongen op pad door duin en strand om zo de leukste beelden vast te leggen. In zomer en winter als dierbare herinnering voor later!

 

fotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografiefotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie fotograaf terschelling familiefotografie

familiefotografie
De fotograaf op Terschelling voor jullie familiefotoshoot

Hartje winter, een grauwe februaridag en deze leuk...