Familie fotograaf Terschelling

Fotografie op Terschelling met de hele familie

Marga mailde me enkele maanden geleden dat ze het mooie eiland Terschelling gingen bezoeken en graag een fotoshoot op het strand wilde boeken bij me. Of ik als fotograaf op terschelling beschikbaar was.
Super leuk natuurlijk. En ondanks dat het winter is kun je op het strand de mooiste foto’s maken.

De stranden van Terschelling als decor

Marga heeft veel aandacht besteed aan de kleding van haarzelf, haar man en kinderen. De tweeling, haar man en zijzelf zijn in mooie pasteltinten gekleed, die prachtig passen bij de verstilde grijze lucht van vandaag, want het weer is wat miezerig en grauw. Gelukkig blijven flinke buien uit en hebben we een fijne shoot op het strand en in het duin, want met elk weertype staat het strand garant voor fraaie foto’s.

Fotograaf op Terschelling

Als fotograaf op Terschelling ben ik graag op de mooie stranden van het eiland, maar ook bos en duin zijn natuurlijk mogelijk. In overleg kiezen we jullie geliefde plekje uit. Ook zo’n leuke fotoshoot boeken met het hele gezin? Stuur me gerust een berichtje.

familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling familiefotograaf terschelling

bruidsfotograaf
Trouwen op Terschelling Brandaris

Trouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Ters...