Familiefotografie Terschelling

Een familiefotografie op Terschelling voor elke gelegenheid! Wil je professionele. ongedwongen foto’s van jezelf of met elkaar, met een mooie nabewerking waar veel aandacht aan wordt besteed. Kies dan eens voor een Familiefotoshoot op Terschelling.
Want met de prachtige natuur die Terschelling rijk is heb je gelijk een prachtig decor voor een bijzondere herinnering op Terschelling.

Samen met de hele familie op de foto. Misschien wel voor je bedrijfsprofiel of iets heel anders: romantisch samen met je geliefde en de hond. Als verrassing voor opa en oma of jullie jarig huwelijk. Een photoshoot op Terschelling is altijd een goed idee.

Trakteer je familie eens op een fotoshoot op Terschelling. Succes gegarandeerd, want welke ouder of opa of oma vindt het nu niet leuk om een foto van de familie aan de wand te hebben. Een mooie herinnering voor altijd aan een mooie dag en aan elkaar!

De investering is vanaf 279,- euro voor een volledig uur met alle foto’s tot in de puntjes bewerkt in een persoonlijke online gallery voor een gezelschap tot en met 6 personen. En van jullie favoriete foto’s maak ik ook nog eens een mooie album-pdf, klaar om te laten drukken. Je mag zes foto’s uit kiezen uit de gallery en wil je meer foto’s dan kun je deze voor 15 euro per stuk bestellen. je krijgt ze op het grootste formaat, watermerkvrij toegestuurd.

Bij meer dan zes personen geldt er een toeslag van 35 euro per fotoshoot. Toch liever de wandelshoot? Ook dat is een optie.

Een album is ook mogelijk. Je  kiest in dit geval voor een van onderstaande mogelijkheden in de tarieventabel. Deze shoot staat garant voor een herinnering voor altijd, met foto’s van de allerhoogste kwaliteit.

Jullie ontvangen een digitaal album met de gekozen foto’s als pdf, om nog eens lekker doorheen te bladeren als aandenken. De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.

fotoshoot terschelling fotoshoot terschelling strand Terschelling fotoshoot Fotoshoot bunkers Terschelling

Fotograaf Terschelling fotoshoot

Fotoshoot Terschelling Fotoshoot op Terschelling familiefotografie Fotoshoot op Terschelling familiefotografie familiefoto terschelling fotograaf terschelling Fotoshoot op Terschelling familiefotografie fotograaf terschelling Loveshoot op Terschelling Fotoshoot Terschelling strand