Strandrijden Terschelling fotoshoot

fotograaf op terschelling

.
In combinatie met Strand Rijden Terschelling is het mogelijk om tussen 1 november en 1 april een mini fotoshoot te boeken onderweg.

Met het gezin of gewoon gezellig met elkaar, of met de hond. Sybrich van Strandrijden Terschelling neemt jullie mee voor een inspirerende tocht over het eiland.
Met haar verzameling strandvondsten, een lekker drankje aan boord en haar kennis van het eiland is dit een belevenis voor groot en klein.

Onderweg wordt er gestopt op een fotogenieke plek op het strand van Terschelling voor een mini shoot van ongeveer een klein half uur.
Marlies staat jullie op te wachten met haar Landrover Defender voor een fotoshoot op een van de mooiste plekjes van het eiland, waarna jullie je tocht vervolgen.

De fotoshoot in combinatie met een arrangement van Strandrijden Terschelling is een mooie herinnering aan een bijzondere dag.
De fotoshoot op locatie zal ongeveer 20 minuten tot een half uur bedragen en kost 199 euro (ex het strandrijd arrangement), waarbij je 4 digitale beelden kunt kiezen uit een persoonlijke gallery.

Meer foto’s op hoge resolutie, zonder watermerk zijn te bestellen a 15 Euro per stuk.
Meer info over Sybrich’s strandritten (beschikbaar tussen 1 november tot 1 april) vind je op de website van Strandrijden Terschelling.