Foodphotography

Foodphotography

Als ‘Food photographer’ of ‘¬†Food fotograaf’ ben ik gespecialiseerd in foodfotografie en food styling, want dat laatst is net zo belangrijk om een product er appetijtelijk uit te laten zien.
Het fotograferen van verfijnde gerechten en producten is een vak apart. Heerlijk eten moet er ook echt lekker uit zien, het is dus echt een specialisme. Van salade tot soep, van voedsel met een michelinster tot een heerlijke cocktail. Van een speciaal olijfolie merk tot een mooie Barolo.

Voedsel fotografie

Bij voedselfotografie is het ontzettend belangrijk dat het licht optimaal afgestemd is. Dat kan in uw restaurant op locatie of in de keukenstudio. De styling maakt het uiteindelijke beeld sfeervol en compleet.
Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, zodat elk gerecht, elk product en elke foto naar een hoger niveau getild wordt. Foodstyling speelt een zeer belangrijke rol bij het maken van een culinaire foto. Culinaire fotografie is een passie waarbij elk detail telt en het juiste licht een must is om de uiteindelijke foto te laten slagen.

Restaurant in beeld

Voedselfotografie gaat prima samen met fotografie van uw restaurant. Daarnaast is ook een documentaire mogelijk van de voorbereidingen en het werken in de keuken, zodat de serie gebruikt kan worden voor diverse reclame uitingen.

Award winnende food fotograaf

Als Award winnende food fotograaf – Foodelia Australia- sta ik in de top 5 van Nederland.

voedselfotografie voedselfotografiefood photography food photography