Fotograaf Terschelling Fotoshoot

Of ik als fotograaf op Terschelling ook op andere waddeneilanden of stranden fotografeer. Geen probleem, Als fotograaf op Terschelling neem ik gewoon de boot naar de overkant als de tijd het toe laat voor een fotoshoot op het strand. Zo mocht ik deze leuke familie ontmoeten op een heerlijk warme dag voor hun familiefotografie.

Een kado voor paps en mams vertelde men me. Met de voetjes in de zee en op het warme strand maakten we er een feestje van. Hoe leuk is als het dan net even anders gaat en er een watergevecht ontstaat. Ik hou er. Mn broek nat to aan mn dijen, maar de leukste plaatjes als herinnering voor altijd! Ook zo’n leuk shoot? Stuur me gerust een berichtje.

Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf TerschellingFotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf TerschellingFotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling Fotograaf Terschelling

familiefotografie
Loveshoot op Terschelling

...