Huwelijksaanzoek Terschelling

Huwelijksaanzoek Terschelling

Eeen huwelijks aanzoek op Terschelling. een aanzoek, zo leuk! “Of we voor de fotoshoot naar de bunkers op Terschelling zullen gaan” opper ik. “Ja leuk” zegt Niels via de mail. “Onze liefde is net zo sterk als een bunker, dat vind ik een mooi idee”. En zo ga ik vandaag met Niels en Mariët op pad. Een huwelijksaanzoek verpakt in een fotoshoot op een prachtige, rustige winterdag. Niels had alles tot in de puntjes voorbereid voor zijn huwelijksaanzoek op Terschelling. Mariët wist van niks en dacht dat we een leuke fotoshoot op Terschelling zouden maken. Ja dat deden we ook, een super leuke loveshoot in de omgeving van het strandhotel. Alleen gebeurde daar tussendoor iets heel bijzonders. Niels ging op zijn knieën voor zijn geliefde.

Aanzoek in het duin

Mariët had niets door en was natuurlijk enorm verrast. Volmondig zei ze ja! Altijd een super mooi moment voor mij als fotograaf om hier bij te zijn met deze mooie emoties.

Fotoshoot Terschelling

Zo leuk dat Mariët dacht dat het enkel een fotoshoot op Terschelling zou zijn. Goed geheim gehouden Niels! Nog een paar laatste foto’s en dan trek ik me terug zodat ze samen nog even heerlijk van dit moment kunnen gaan genieten. Ze zijn verloofd! Verloofd op terschelling!
Van harte lieve Mariët en Niels, het was super gezellig! Deze fotograaf op Terschelling kijkt terug op een super leuke fotoshoot op een middag vol liefde.

Ook jouw geliefde verrassen met een huwelijksaanzoek of fotoshoot op Terschelling? Neem gerust contact op!

huwelijksaanzoek terschelling fotoshoot op terschelling aanzoek op terschellinghuwelijksaanzoek terschelling foto terschelling aanzoek terschelling terschelling fotografie fotograaf terschelling terschelling huwelijksaanzoek trouwen op terschelling aanzoek aanzoek terschelling huwelijksaanzoek terschelling aanzoek op het strand aanzoek op terschelling aanzoek terschelling trouwen op terschelling huwelijksaanzoek terschelling loveshoot terschelling huwelijksaanzoek terschelling aanzoek op terschelling fotograaf terschelling fotoshoot terschellinghuwelijksaanzoek terschelling

fotograaf terschelling
Fotograaf op Terschelling

Fotograaf op Terschelling Als fotograaf op Tersch...