Trouwen op Terschelling Hoorn

Trouwen op Terschelling Hoorn

Trouwen op Terschelling. Vandaag wordt er getrouwd in de kerk van Hoorn, een prachtige trouwlocatie op Terschelling.

Wat een heerlijke dag hebben we vandaag eind mei. Ik start als bruidsfotograaf vandaag op Terschelling, op een steenworp afstand in het dorp Formerum. Een thuiswedstrijd voor mij vandaag.

Ik ga eerst even gedag zeggen bij de bruidegom, die zijn trouwschoenen vers uit de doos haalt. Ook in Formerum bevindt zich de gastvrije bruid die me bij binnenkomst een lekkere kop koffie aan biedt. Met haar beste vriendin en dochter is ze buiten aan het genieten van een heerlijke kop koffie om zo op ontspannen wijze de ochtend te starten. Ze zitten gezellig in de tuin van het huisje waar zij en haar aanstaande voor het eerst logeerden toen ze elkaar net leerden kennen. Zo romantisch!

Haar speciaal uit Schotland overgekomen vriendin helpt haar in haar jurk, onder toeziend oog van dochterlief. Als haar vader even een blik komt werpen op zijn dochter wordt er toch even een klein traantje weggepinkt. Het wordt nu zo echt!


Trouwen in de kerk van Hoorn

We gaan op weg naar Hoorn.
De bruidegom komt aan in zijn felrode Volkswagen busje, terwijl iedereen staat te joelen langs het pad naar het kerkje van Hoorn. Vrienden en familie staan klaar om de bruidegom te ontvangen, terwijl naamgenote Marlies onderweg is.

De kerk is donker, de zon komt af en toe door, maar het is nog heel even bewolkt. De flitsers worden dus uit de tas gehaald om alle prachtig uit te lichten.
Aan de hand van haar vader komt de bruid naar het altaar geschreden, waar het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet.
Een ceremonie waar hartelijk gelachen wordt om de speech van de babs, maar ook met een klein traantje van ontroering. Babs Niels Bolderman maakt er een heerlijke ceremonie van. Wat een heerlijke humor heeft deze man.

Borrelen met taarten

Aansluitend verhuizen we naar het Hoornse bos, waar de taart, verzorgd door ’t Lokaal wordt aangesneden en gezellig wordt geborreld. Een idyllische plek bij de Folkshegeskoalle in Hoorn.

Er wordt geproost, gespeecht en genoten van het mooie weer en de heerlijkste taarten.

 

Met de huifkar van Terpstra brengt Riens ons naar de volgende spannende locatie. Op camping Nieuw Formerum is namelijk uit het niets door Trouwen op Terschelling een prachtige locatie gecreƫerd op het achterste lege veld. Een festival ambiance en het zonnetje boven ons hoofd.

De lange tafels zijn prachtig aangekleed en de catering zorgt dat iedereen wordt voorzien van een hapje, een drankje en heerlijke oesters voordat het diner wordt geserveerd.

Naar deel 2 van deze heerlijke dag >

bruidsfotograaf
Trouwen op Terschelling

"Wij gaan volgende week trouwen op Terschel...