Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling, wie wil dat nu niet. Trouwen op het mooiste waddeneiland.

Trouwen op Terschelling een droom voor vele eilandliefhebbers. Je kiest jullie favoriete eiland als decor voor jullie prachtige dag vol mooie momenten. Als trouwfotograaf op Terschelling ben ik als geen ander bekend op het mooie eiland en weet ik de leukste plekjes te vinden voor jullie fotoshoot op Terschelling. Als eilandfotograaf ben ik thuis op Terschelling. Een doorgewinterde trouwfotograaf die niet allen het eiland goed kent, maar daarnaast bergen ervaring heeft in de bruidsfotografie en om kan gaan met alle lichtsituaties in alle, wisselende omstandigheden.

Een creatieve documentaire van jullie mooiste dag

Met meer dan 350 bruiloften op mijn naam zijn jullie verzekerd van de mooiste foto’s van jullie trouwdag op Terschelling.
Herinneringen voor altijd vastgelegd van jullie trouwen op Terschelling op een documentaire manier met een vleugje ‘fine art’ wat zich vertaalt in fraaie landschapsportretten en pakkende foto’s waar de emoties en de sfeer van jullie dag van af spatten.

Trouwfotografie Terschelling in Hoorn of Formerum

Van West-Terschelling tot Oosterend, ik volg jullie op jullie mooiste dag om samen jullie authentieke verhaal vast te leggen.
Van het aankleden tot een spetterend feest. Ik werk vanaf Terschelling maar doe ook veel bruiloften “aan de wal”, waarbij ik al veel mooie awards in ontvangst heb mogen nemen. Wil je meer werk zien van de door mij gemaakte trouwdocumentaires, neem dan zeker eens een kijkje op de portfolio om nog meer werk te bekijken.

Bergen ervaring

Met bruidsfotografie is het zaak snel in te springen op situaties en momenten, omdat je ze anders simpelweg mist. Door jarenlange ervaring in deze specifieke branche en door mensen op hun gemak te stellen ontstaan de mooiste spontane foto’s. Een documentair bruidsfotograaf weet waar te zijn op het juiste moment, zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken. Geen “lucky shots” maar een gediplomeerd vakfotograaf die weet wat ze doet.

Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jullie als de gasten zich op hun gemak voelen. Dat zorgt voor informele, ongedwongen, stijlvolle foto’s die uiteraard ook prachtig bewerkt zijn.

Jullie investering

Ik houd het graag overzichtelijk. Voor 6 uur fotografie inclusief 200 tot in de puntjes bewerkte foto’s en een pakkende slideshow om je familie mee te laten genieten betaal je 1899,- inclusief een digitaal verrassingsalbum en een uitgebreid kennismakingsgesprek via Skype of Teams.
Voor 8 uur betaal je 2099 en ontvang je 300 beelden en voor 10 uur en 350 beelden is de investering 2399 Euro.  Reiskosten zijn er niet omdat ik op het eiland verblijf.

Met zes uur kun je doorgaans alle momenten van het aankleden tot en met de borrel vast leggen, wil je het diner of begin feest er ook nog bij dan kom je vaak op 8 a 10 uur uit. Een en ander is afhankelijk van hoe laat de ceremonie gepland is. Tijdens ons kennismakingsgesprek maken we samen een tijdlijn van jullie dag en heb je direct inzage in de benodigde uren.

Trouwen op Terschelling is een feest

Ben je op zoek naar vervoer of een weddingplanner? Ook daar kan ik jullie mee helpen. Er zijn vele leveranciers op het eiland waar ik jullie aan kan koppelen. Van decoratie of vervoer, of wellicht kan de allerleukste weddingplanner jullie wel helpen.

Kennis maken met jullie trouwfotograaf op Terschelling

Willen jullie alvast kennis maken met jullie trouwfotograaf op Terschelling? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, om kennis te maken en om alvast samen gezellig de dag door te nemen. Dat kan gezellig samen in de avonduren via bijvoorbeeld Skype of Teams. Tot ziens op het mooiste eiland!

fotograaf terschelling fotograaf terschelling

Marlies Dekker Fotografie