Trouwen op Terschelling

fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschellingfotograaf terschelling“Wij gaan volgende week trouwen op Terschelling.”

“We willen heel graag een paar foto’s van de ceremonie in de Brandaris, kan dat?” Aldus de vraag van dit bruidspaar wat het heel klein wilde vieren met twee vrienden en de dochter van de bruid.

“Even een papiertje halen en dan een toast bij Flaman op West en dat is het eigenlijk wel”. “Geen groot gedoe”, aldus de bruid die al vanaf jongs af aan op het eiland komt.
Het is op een doordeweekse dinsdag en mijn agenda zegt ja, maar ik vraag ze toch om na de borrel even met me op pad te gaan voor een korte fotoshoot om de hoek.

“We staan niet graag in de schijnwerpers en hebben ja gezegd omdat we vertrouwen hebben in jouw aanpak, maar achteraf was het zo leuk en we begrijpen nu waarom je ons vroeg. We zijn zo ontzettend blij met deze extra foto’s als aandenken van onze dag” aldus een blij bruidspaar.
Kijk en daar doe je het voor! Dat maakt mij als fotograaf gelukkig. Natuurlijk kan ik fotograferen wat er wordt gevraagd, maar ik denk ook graag met mensen mee en in dit geval maakten die 20 minuten extra hun dag helemaal af.

Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling en dan ook nog eens in de Brandaris. Het is herfst, maar het weer werkt meer dan mee. De jassen mogen uit blijven en als we vanaf hotel Schylge met de taxi naar de Brandaris rijden schijnt het zonnetje ons tegemoet.
Een kort maar krachtige speech van Dirk laat het huwelijk voltrekken (wat doet hij dat altijd leuk en empatisch). Een toast bij Flamman en daarna kaap ik het paar 20 minuutjes voor een kleine shoot.

Filmpje Trouwen op Terschelling

Geniet mee met dit heerlijke filmpje.

Fotoshoot Terschelling

En een kleine selectie uit de fotoshoot op het Seinpaalduin West-Terschelling. Zo blij dat ze er toch voor kozen hier nog een paar foto’s met me te maken. fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschelling fotograaf terschellingfotograaf terschelling

fotograaf terschelling
Foto van Terschelling

Aan dit blogje wordt gewerkt. Vanwege de drukte ko...