Trouwen op Terschelling Stay OK

Het liefdesverhaal van Tjitske en Sandor begint op Terschelling.

Tjitske werkte destijds bij de Stilen op West, al waar zij Sandor tegen het lijf liep die studeerde aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz. Hun eerste kus was op het hoge duin bij Dellewal en daar wilden ze dan ook graag trouwen.

Maar wat doe je als je buiten in het mooie duin bij het Stay Ok op West Terschelling wil gaan trouwen, maar het giet die dag net op het tijdstip dat jullie elkaar het Ja-woord willen geven.
Gelukkig weet Kirsten van Trouwen op Terschelling de zaal om te toveren tot een knusse en droge trouwlocatie. Waar ‘avonds ook gezellig getafeld kan worden. Gelukkig blijft het de middag droog voor een fotoshoot op het strand en een tocht met de huifkar door het bos en over de Noordsvaarder.

Van je jurk aandoen tussen de stapelbedden tot vergezichten over de haven vanuit het gezellige Stay OK.
Alvast een inie-minie preview voor dit lieve bruidspaar wat elkaar afgelopen zaterdag het Ja-woord gaf. Tjitske en Sandor, van harte gefeliciteerd!

Trouwen op TerschellingTrouwen op TerschellingTrouwen op TerschellingTrouwen op TerschellingTrouwen op TerschellingTrouwen op TerschellingTrouwen op Terschelling Trouwen op TerschellingTrouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling

bruidsfotograaf
Trouwen in het West End theater

Nu de Brandaris op Terschelling even niet meer sta...