Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Jullie willen Trouwen op Terschelling! De locatie is gevonden, maar wie wordt jullie trouwfotograaf op Terschelling. Als eilandfotograaf met meer dan 350 bruiloften en heel veel loveshoots en familieshoots op mijn naam ben ik een doorgewinterde vakfotograaf op Terschelling die jullie dag vol passie op documentaire, journalistieke wijze vast legt. Vanuit Formerum ben ik zo op elke locatie.

Trouwen op Terschelling van West tot Oosterend

Mijn stijl kun je het best omschrijven als journalistiek/documentair en indien jullie dat wensen ook een serie prachtige foto’s op locatie, de zogenaamde loveshoot. Heerlijk even samen met prachtige beelden op Terschelling. Ik noem het altijd landschapsportretten. We gaan er  samen op uit om een mooie serie te maken waar de liefde van af spat! Of gewoon even tussendoor op locatie als je graag bij je gasten wil blijven.

Wat houdt dat nou precies in zo’n documentaire van jullie dag. Een documentair fotograaf legt met beeld het verhaal van jullie dag vast. Niet geposeerd, maar echt authentiek. Hoe jullie dag is, volop beleving. Met die bijzondere momentjes die je zelf in alle drukte vaak mist, maar later van onschatbare waarde zijn.

Ik zal met onderstaande korte slideshow een klein voorbeeldje geven van mijn werkwijze als documentair trouwfotograaf.

Award winnend fotograaf

Trouwen op Terschelling. In 2010 ben ik zelf natuurlijk ook op het eiland getrouwd met mijn grote liefde. Zoveel fraaie natuur in de directe omgeving staat garant voor de mooiste plaatjes aan de muur en in jullie album. Als award winnende trouwfotograaf op Terschelling ken ik de mooiste plekjes als geen ander en ik overleg dan ook graag met jullie hoe ik jullie trouwdag op Terschelling mag gaan vast leggen.

Ontspannen genieten van jullie dag

Op jullie trouwdag draait alles om jullie. Heerlijk van elkaar genieten, wij doen de rest. Echte momenten die je niet wilt missen, daarvoor ben ik op jullie dag. De mooiste foto’s van een professionele, doorgewinterde fotograaf die in alle omstandigheden de mooiste momenten kan vast leggen! Van de wel erg donkere kerk in Hoorn op een regenachtige dag tot die ene strandtent met tegenlicht, bijzonder avondlicht of een lichtshow van de dj.

Ervaring

Bruidsfotografie is een vak apart, door snel in te springen op situaties en door mensen op hun gemak te stellen ontstaan de mooiste spontane foto’s. Een documentair bruidsfotograaf heeft nog meer ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment, zodat jullie later de meest bijzondere beelden hebben om naar terug te kunnen kijken.
Geen “lucky shots” maar een gediplomeerd vakfotograaf die weet wat ze doet.

Ik houd van pure fotografie, geen gekunstelde poses, maar spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jullie als de gasten zich op hun gemak voelen. Dat zorgt voor informele, ongedwongen, stijlvolle foto’s die uiteraard ook prachtig bewerkt zijn.

Investering

Ik houd het graag overzichtelijk. Voor 6 uur fotografie inclusief 200 tot in de puntjes bewerkte foto’s en een pakkende slideshow om je familie mee te laten genieten betaal je 1899,- inclusief een digitaal verrassingsalbum en een uitgebreid kennismakingsgesprek via Skype of Teams.
Voor 8 uur betaal je 2099 en ontvang je 300 beelden en voor 10 uur en 350 perfect bewerkte beelden is de investering 2399 Euro. Een uur extra bovenop de pakketten kost 150 Euro.

Met zes uur kun je doorgaans alle momenten van het aankleden tot en met de borrel vast leggen, wil je het diner of begin feest er ook nog bij dan kom je vaak op 8 a 10 uur uit. een en ander is afhankelijk van hoe laat de ceremonie gepland is. Tijdens ons kennismakingsgesprek maken we samen een tijdlijn van jullie dag en heb je direct inzage in de benodigde uren.

Trouwen op Terschelling is een feest

Ben je op zoek naar vervoer of een weddingplanner? Ook daar kan ik jullie mee helpen. Er zijn vele leveranciers op het eiland waar ik jullie aan kan koppelen. Van decoratie of vervoer, of wellicht kan de allerleukste weddingplanner jullie wel helpen.

Meer weten over mijn trouwfotografie op Terschelling? Neem gerust contact op om kennis te maken. Tot ziens op het mooiste eiland!


trouwen op terschelling trouwen op terschelling trouwen op terschellingtrouwen op terschelling Fotograaf TerschellingLoveshoot op Terschelling