Zwangerschapsfotografie Terschelling

Zwangerschapsfotografie op Terschelling

Iedereen die me kent weet dat ik graag op het strand fotografeer. Als kitesurfer en natuurmens ben ik dol op de wijdsheid van het strand en de lucht van de zee.
Vandaag fotografeer ik op Terschelling de goedlachse Laura met haar mooie zwangere buik en haar geliefde. Haar man en zij zijn zelf ook fervent eiland liefhebbers, dus hoe leuk dat ik hen voor mijn lens mag ontvangen. Laura is zelf fotograaf en zwanger van hun eerste kleintje.

Fotograaf op Terschelling

Terschelling is het eiland waar ik woon en werk. Aan dit eiland ben ik al vanaf jongs af aan verknocht. Ik ben er getrouwd en als fotograaf fotografeer ik op Terschelling regelmatig lieve families en geliefden, tijdens een familieshoot of loveshoot.

Zwangerschapsfotografie op Terschelling

Het weer zit vandaag tegen op het strand, maar het is dan ook winter. Het miezert en de lucht is grauw. Het is dus zaak op tijd de mooiste foto’s te maken, want een verregende Laura en Lex wil ik niet op mijn geweten hebben. Gelukkig blijven de grote druppels achterwege en ondanks dat het fris is hebben we voldoende tijd om gebruik  te maken van het prachtige decor wat het strand rijk is. Anders hadden we de shoot verschoven naar een dagje later of waren we op zoek gegaan naar een mooie binnenlocatie.

Fotoshoot op terschelling

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot op het eiland Terschelling?  Stuur me een berichtje en we ontmoeten elkaar op het mooiste waddeneiland. Tot ziens voor mijn camera op Terschelling, op een locatie naar keuze.

familiefotografie
Genderfotoshoot op Terschelling

Larissa en haar vriend zijn zwanger en verwachten ...