Familie Fotoshoot & Loveshoot – tijdelijke actie oktober 2021

Samen herinneringen maken

Als je iemand hebt met wie je alles wil delen. Als je alle momenten van het leven als geliefde of gezin samen wilt vieren, dan wil je dit vast leggen voor later. Voor altijd.
Je familie zoals ze nu is, klein of groot. De kinderen klein of groot. Alles gaat zo snel voorbij!

Familie fotoshoot, personal shoot of loveshoot

Je zou de tijd even willen stoppen. Jij en je geliefde, je familie, misschien samen met de hond, gezellig samen op pad. Jullie band met de kinderen zichtbaar. Dierbaar voor later. 
Herinneringen om te delen, om opnieuw te beleven. Liefde van jullie samen die van het scherm af spat.
Boek juist daarom nu een professionele fotosessie met max 5* personen om deze bijzondere herinneringen te vangen in beeld! (*meer personen op aanvraag)

Corona tijd een bijzondere tijd

Het is een bijzondere periode. Want wat in deze tijd zichtbaar blijft als we samen zijn is; de liefde voor elkaar. Deze bijzondere tijd samen wil je niet vergeten. Je kunt de tijd even stil laten staan en ze vastleggen.

Voor opa en oma, of gewoon lekker voor jezelf! Een prachtige herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt en hoe fijn je het hebt samen.
Buiten in de natuur op of het strand. De wind door je haar en vooral: samen!

Lekker naar buiten

Corona en Fotografie? Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen we buiten en laat het daar is het altijd het perfecte seizoen voor!  Naar het strand, of heerlijk uitwaaien in het bos. Lekker even een dagje er uit! Dit is een kadootje voor jezelf!
Strand en een natuurgebied zijn prachtig decor. Dit straalt rust uit en legt de focus echt op jullie. Ik stel jullie op je gemak, zodat je heerlijk als jezelf op de foto komt te staan.

Misschien kan je dit jaar niet op vakantie, maar wil je met het (aankomende) mooie weer toch het vakantiegevoel vastleggen. Dat kan op het strand van Hellevoetsluis en Rockanje, Oostvoorne, of prachtig natuurgebied de Bernisse. De shoot is met max 5 personen. Voor meer personen geld een kleine meerprijs.

Wat gaan we doen

In deze tijd waarin bijna elke bruiloft wordt geannuleerd, heb ik besloten een aantal shoots te plannen voor een heel klein prijsje. Zo heb ik toch wat werk en jullie voor een wel heel fijn bedrag de tofste foto’s.

We gaan schieten op locatie en jullie mogen de 5 beste beelden uitkiezen in een online gallery. Op de mooiste plekjes in de de omgeving leg ik jullie vast op de gevoelige plaat. De fotosessie is niet strak geposeerd, maar bijvoorbeeld lekker wandelend over het strand, waarbij ik af en toe wat kleine aanwijzigingen geef (als dat al nodig is). Geen saaie reportage, maar heerlijk eerlijk zoals je bent! Je bent tenslotte het mooist als je jezelf bent!

Wat kost de shoot

De fotoshoot met maximaal 5 personen kost tot juli slechts 225,- Euro en een extra foto is uiteraard bij te bestellen voor 15,- Euro per foto.

Wat krijg je

 • Een fotoshoot van minimaal een half uur tot maximaal 3 kwartier op locatie
 • Keuze uit diverse locaties: Nissewaard (Natuurgebied Bernisse), Strand Hellevoetsluis of Rockanje en Oostvoorne (wil je een andere locatie? ook dat is mogelijk in overleg) en in de maand mei geld deze actie wederom op terschelling in augustus, oktober en november.
 • Tips voor de fotoshoot
 • Een snelle levering: binnen 1 week
 • Alle bestanden blijven na toesturen van de gekozen foto’s nog extra 2 dagen beschikbaar (stel dat je er toch nog meer wil kiezen)
 • Jouw 5 favoriete mooiste foto’s op hoge resolutie zonder watermerk
 • Een persoonlijke gallery met de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen (15,- Euro per foto)
  • Optioneel een linnen handgebonden album van 20×15 met jouw mooiste foto’s

   

  Wil je ook zo’n shoot boeken? Dan maak je mij blij! Ik heb een kleine video gemaakt als impressie: click!

  Stuur me een berichtje, dan plannen we samen een datum. Uiteraard volgens de RIVM richtlijnen.

  Groetjes en tot snel!
  Marlies

   


  familie fotoshoot strand Rockanje
  familiefotoshoot familie fotoshoot strand Rockanje

 • familie fotoshoot gezinsfotoshoot strand

 familie fotoshoot strand Rockanje familie fotoshoot strand Rockanje familie fotoshoot gezinsfotoshoot strand familie fotoshoot gezinsfotoshoot strand
familie fotoshoot

familie fotoshoot