Diveinn

Workshops voor fotografen

Ik word vaak gevraagd voor coaching en mentoring. Door bestaande trouwfotografen, maar ook beginnende trouwfotografen zouden bijvoorbeeld graag eens een dag mee op pad gaan. Om dit te verwezenlijken heb ik nu twee workshops opgesteld waarin ik heel open al mijn opgedane kennis en expertise deel.

Op dit moment zijn er twee workshops.
De mentoring sessies “into the Deep” en de “Dive in” Workshop, waarbij je echt mee op pad gaat.

Hier onder lees je er meer over.

DIVE IN  WORKSHOP
Ben je aan het overwegen om je skills als fotograaf verder te ontwikkelen tot trouwfotograaf in het hoger segment? Wil je wel eens ervaren hoe je een hele dag gefocust blijft en welke momenten cruciaal zijn? Leren wat belangrijk is om je beelden net even wat spannender te maken? Hoe je om gaat met onverwachte situaties en deze bijzondere momenten te vangen. Hoe gebruik te maken van bijzonder licht? Hoe doet Marlies dat op zo’n dag en wat kan ik daar van leren?

Ga mee! En boek een  “DIVE IN” Workshop

Dive in! Als assistent/second shooter ga je een gehele dag gezellig met me mee op pad naar een echte bruiloft. Je leest het goed: de gehele dag! Een uitgelezen kans om mee te kijken in de keuken van de award winnende trouwfotograaf. Een investering voor de rest van je carrière als bruidsfotograaf. Vooraf bespreken we precies wat je skills tot op heden zijn en waar je tegenaan loopt, of waar je je in wil verdiepen. Dat doen we middels een Skype gesprek. Je kan dus zelf aangeven waar je verbetering in zoekt, zodat je snel zelf aan de slag kunt gaan met de opgedane kennis. Tijdens de lunch of het avondeten heb je tijd om me alles te vragen van wat je gedurende de dag gezien hebt. Tijdens de dag fotografeer je ook af en toe mee.
Achteraf lever je jouw 100 beste beelden aan. Via Skype gaan we deze bespreken en geef ik mijn ongezouten feed back, zodat je nog meer uit je foto’s kunt halen.

Wat kost een Dive In

De investering van de Dive In waar in je me een hele dag volgt inclusief Skypegesprek van een half uur tot een uur vooraf en achteraf is 695,- Euro.

De Dive in Workshop is prima te combineren met een coaching traject vooraf en achteraf, namelijk de “Into the deep” workshop:

INTO THE DEEP

Ben je al aardig op weg als trouwfotograaf maar zoek je enkel wat goed geformuleerde feed back om jouw foto’s en skills naar een hoger niveau te tillen? Boek dan een Skypesessie “Into the Deep”.
Coaching & development. In deze half uur tot 1 uur durende sessie per Skype bespreken we 50 van jouw ingezonden beelden van 1 bruiloft, welke je me vooraf toestuurt. Van compositie tot editing. Jouw foto’s worden onder de loep genomen. Wat had je anders of beter kunnen doen. Framing, compositie, bewerking; alles komt hier bij aan bod. Wil je dat we ons samen gaan ons richten op verbetering van je journalistieke fotografie dan kunnen we meerdere sessies inplannen om de voortgang van je ontwikkeling te monitoren.

Wat kost een coaching sessie?

Een coaching sessie van max 1 uur kost 85 euro. Boek je er meerdere, bijvoorbeeld elke 6 weken 1 dan krijg je er 8 voor de prijs van 6.