Fotograaf op Terschelling

Fotograaf op Terschelling

Als fotograaf, woonachtig op Terschelling, fotografeer ik niet alleen families en geliefden, maar ook voor bedrijven die hun diensten en producten op journalistieke/documentaire wijze vastgelegd willen hebben voor de mooiste beleving.
Want beleving is waar mijn vorm van fotografie om draait.

Als documentair fotograaf op Terschelling bied ik diverse fotoshoot aan op Terschelling. Dat kan zijn de wandelfotoshoot op Terschelling. Heerlijk op het strand met je geliefde of familie!

Wat is de ‘wandelshoot’?

Als fotograaf op terschelling gaan we samen op pad. Wandelend in het duin en op het strand worden er foto’s gemaakt van bijvoorbeeld jullie als gezin. We gaan ongeveer 3 kwartier op pad met een kleine groep, zodat ik jullie ongedwongen kan fotograferen zoals jullie zijn. Geen statieportretten of gekunstelde kiekjes, maar heerlijk zoals je bent, samen met je familie of geliefde. De hond wellicht mee en heerlijk buiten zijn! Doordat we wandelen kunnen kinderen heerlijk bewegen en is het voor jong en oud een dynamische fotoshoot. Spelenderwijs worden er foto’s gemaakt. Dit zorgt voor ontspannen foto’s zonder geposeerd uiterlijk. Tuurlijk staan we wel eens stil als dat het perfecte plaatje oplevert, maar we zullen voornamelijk lekker ‘rondstruinen’ door het duin of over het strand.

Geen statische foto’s met jullie fotograaf op Terschelling

Spelenderwijs maken we foto’s.  Een mooi verslag van jullie samen met jullie familie. De fotoshoot op Terschelling is precies lang genoeg voor de korte spanningsboog van de kleinere mensjes onder ons.

De foto’s

Alle foto’s worden op een enkel voor jullie toegankelijke locatie geplaatst, waaruit jullie vervolgens zelf jullie 5 favorieten mogen kiezen. Kun je niet kiezen en wil je nog meer foto’s afnemen uit de collectie? Ook dat is een mogelijkheid. Voor 15 euro kan een extra foto worden aangekocht en voor een laag bedrag kun je er ook voor kiezen om alle foto’s af te nemen van dit gezellige en dynamische uitje.

Ontspannen op de foto

De wandelshoot is ook een tof idee voor kleine bedrijven.  Werknemers worden apart of samen op een ontspannen manier op de foto gezet. Niks geen statieportretten, maar op de foto zoals je bent in een ontspannen omgeving.

Er wel eens aan gedacht om de wandelshoot in te zetten voor een kinderfeestje? Of  gewoon lekker samen met je geliefde of je kinderen?
Samen met je vriendinnen, of voor een wandeling met opa en oma om dit bijzondere samen zijn voor altijd te vereeuwigen?
De mogelijkheden zijn legio. Mail me gerust voor meer informatie.

De kosten

De wandelshoot kost 225,- euro voor een groepsgrootte tot 5 personen.
Vanaf zes personen kost de wandelshoot 249,- , waarbij er 5 foto’s inbegrepen zijn die men zelf mag kiezen uit de online gallery. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld a 15,- euro per foto.

Stuur me een mail via de contactpagina om samen een datum te prikken voor jullie wandelfotoshoot. Tot binnenkort bij jullie fotograaf op Terschelling.

Familie fotoshoot op terschelling fotoshoot terschelling fotoshoot terschelling
Zwangerschapsfotografie Voorne PuttenFamilie fotoshoot op terschellingFamilie fotoshoot op terschelling

wandelfotoshoot wandelfotoshoot wandelfotoshoot wandelfotoshoot