Trouwen bij de Zandzeebar Terschelling

Marije en Jelmer. Wat een fijne click hadden we vanaf de eerste ontmoeting en wat werd het een geweldige dag in het bos, op het strand, in de Kerk van Hoorn en in de Zandzeebar op Terschelling.

Een dag met een lach en een traan van geluk in de kerk, maar vooral een dag met heel veel gezelligheid met twee hele lieve en positieve mensen.

Jullie persoonlijke documentaire is te groot en wordt eerst zorgvuldig nabewerkt, maar als preview heb ik alvast een paar foto’s voor jullie bewerkt, zodat jullie alvast even kunnen nagenieten. Want wie is er nu niet nieuwsgierig.

Geniet samen heerlijk na! Liefs, Marlies

Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op Terschelling Trouwfotograaf op TerschellingTrouwfotograaf op TerschellingTrouwfotograaf op Terschelling

fotograaf op terschelling
Fotograaf op Terschelling – Milou en familie

Fotograaf op Terschelling Milou en familie boekte...